Beauty Tips & Tricks by Bonito Skincare

Verantwoord genieten van de zon!

Heerlijk die eerste zonnestralen! Veel zon heeft onze huid dit jaar nog niet gezien, daarom is de juiste zonbescherming erg belangrijk. Met deze tips kun je van de zon genieten op een verantwoorde manier.


1. VERANTWOORD GENIETEN
Geniet van de zon, maar denk aan een goede zonbescherming. Kies een SPF (Sun Protection Factor) die bij jouw huidtype past (bij voorkeur SPF 30) Ook al zit er een lage zonbescherming in je dagelijkse gezichtsverzorging, gebruik dagelijks een speciaal zonbeschermingsproduct voor het gezicht.

Kies voor 2 verschillende producten, een product voor het hele lichaam en een product voor het gezicht. De producten voor het gezicht zijn meestal op waterbasis, waardoor deze luchtiger aanvoelen. Smeer royaal, dan pas weet je zeker dat de hoogte van je SPF echt zijn werk doet.2. VOORKOM VERBRANDING
Laat de huid geleidelijk wennen aan de zon en voorkom verbranding. Hierdoor bouw je rustig een bruine teint op, die langer blijft zitten.

3.
DE VOORBEREIDING
Smeer je minimaal een half uur voordat je de zon in gaat in. De meeste crèmes hebben tijd nodig om in te werken.


4. LET OP
Vermijd de zon het liefst tussen 12.00u en 15.00u.

5. HERHAAL HET INSMELEN
Blijf niet te lang in de zon, ook al ben je goed ingesmeerd. Herhaal het insmeren van je lichaam en gezicht om de 3 uur, of na het zwemmen.


Bij Bonito skincare adviseren we je graag over de juiste zonbescherming
Maak een afspraak..


«Terug