Zo komt jouw huid carnaval door!

Nog eventjes en dan barst carnaval los. Hét feest dat in het teken staat van verkleden, samen gek doen en veel gezelligheid. Vaak is dit feest voor je huid wat minder fraai; weinig slaap, alcohol, schmink en de afwisseling van een warme kroeg en de kou buiten maken je huid kwetsbaar. Bonito skincare geeft je tips om jouw huid zo goed mogelijk carnaval door te laten komen.


GOED REINIGEN IS ESSENTIEEL
Ook al heb je na een avondje feesten geen zin om je gezicht te reinigen, doe dit wel! Was je handen voordat je gezicht gaat reinigen en gebruik een zachte reinigingsmelk of reinigingsgel zoals de Cenzaa Velvet Creamy Milk of de Cenzaa Rise & Shine Cleanser voor het verwijderen van schmink en vuil.


VOCHTBALANES OP PEIL HOUDEN
Alcohol onttrekt vocht aan je lichaam. Zorg voor een kostuum waarmee je makkelijk naar het toilet kan, dan is het geen probleem om naast alcohol regelmatig een halve liter water te drinken! Drink sowieso voor het slapen gaan een glas water om je vochtbalans te verbeteren en een eventuele kater te verminderen. Ook de volgende ochtend heb je extra drinken nodig. Gebruik daarnaast een vochtherstellende 24-uurs crème, zoals de Cenzaa Sweet Heaven.


SLAAPTEKORT? GEBRUIK DEZE BOOST!
Breng voor een quickboost ’'s ochtends en/of ‘'s avonds de Cenzaa NWYRK Wake Up Boost aan op de huid. Binnen enkele minuten ziet je teint er weer stralend en fris uit dankzij dit serum-masker met een zeer fijne, niet vettige textuur.


MAXIMAAL HERSTEL
Maximaal herstel na deze intensieve feestperiode is geen overbodige luxe. Boek daarom nu alvast een heerlijke gezichtsbehandeling voor na het feesten en gebruik thuis een herstellend masker. Ga bijvoorbeeld voor de Cenzaa Ocean Touch, een intensieve #oppepper die de futloze en vale huid herstelt.

Maak er het beste feest ooit van,
een fijne carnaval toegewenst!
«Terug