On the boardwalk look

Bij de zomer denk je direct aan zon, strand, zee en lange dagen. Heerlijk slenteren door gezellige winkelstraatjes, uitgebreid lunchen op je favoriete terrasje en lange wandelingen over witte stranden. Verzorgd en mooi naar het strand, staat bovenaan onze wish list. En met deze look van LOOkX make-up is dat voor iedereen haalbaar. Volg het stappenplan en geniet van alle complimenten die je zult ontvangen.


Stap 1. Een mooie, egale huid is makkelijker te bereiken dan je denkt. Met de juiste kleur en textuur van foundation creëer je snel en eenvoudig een natuurlijk en stralend uiterlijk. Breng de LOOkX Sylky Touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een egaal resultaat. Voor een extra dekkend resultaat kun je de LOOkX compact powder gebruiken.
Stap 2. Naast perfect skin wordt deze look gekenmerkt door volle, maar strak geëpileerde wenkbrauwen en juicy lips! Start met de wenkbrauwen. Gebruik het LOOkX Eyebrow pencil om de wenkbrauwen extra aan te zetten. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bijna elke haarkleur, voor een natuurlijke geaccentueerde wenkbrauw. Zorg dat de lijntjes die je zet, er strak en netjes uitzien. Je wenkbrauwen mogen gezien worden maar overdrijf niet.

Stap 3. Breng met de LOOkX Exclusive eyeliner Nr. 15 Purple pearl – zo dicht mogelijk tegen de wimperrand – een lijntje aan op het bovenste ooglid. Laat vervolgens het lijntje zachtjes vervagen. Deze waterproof eyeliner bevat verzorgende ingrediënten en speciale kleurpigmenten die direct voor optimale dekking zorgen. Dankzij de smarttouch gripzone ligt hij lekker in de hand en de zachte textuur laat zich meteen na het aanbrengen gemakkelijk blenden. Heb je liever een strakke lijn? De punt van dit potlood houd je scherp – met behulp van een ingebouwde minislijper – voor een snelle, perfecte eyelinerlook. De kleur Purple Pearl oogt minder hard dan zwart, en staat daarom prachtig bij een zongebruinde huid.


Stap 4.
De nieuwe LOOkX Eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd en geven een glanzende finish. De formules bevatten vitamine E en bijenwas ter verzorging van de tere huid rondom de ogen. Breng LOOkX Eyeshadow Nr. 262 Sandstorm aan op het buitenste gedeelte van het ooglid en de arcadeboog. Laat het vervagen naar de binnenste ooghoek voor een dieper schaduweffect. Gebruik eventueel de LOOkX Creamy eyeshadow Earth als primer, het zorgt voor een waterproof effect- ideaal voor een dagje strand. Breng vervolgens LOOkX Eyeshadow Nr. 263 Solid gold subtiel aan op het bewegende ooglid.Stap 5. Breng op de bovenste wimpers zigzaggend een laagje mascara aan. De LOOkX Mascara Ultra lash voel je – dankzij de ultralichte formule- amper zitten. Hij geeft de wimpers een vitamineboost met vitamine E en C. Daarnaast krijg je na elke applicatie dikkere en vollere wimpers die voor een sterke oogopslag zorgen.Stap 6. Voor een extra beschermende zomerse blos op je wangen breng LOOkX Velvet mineral powder aan op de jukbeenderen. De perfecte poeder voor directe fixatie en bescherming tegen vrije radicalen. Verrijkt met honingraad en vitamine E geeft het de huid een extra laagje bescherming en verzorging.Stap 7. Voor een juicy effect op de lippen breng je eerst een rijke lipverzorging aan en hier overheen de LOOkX Lipstick Nr. 95 Sunset boulevard.


«Terug