Purple Rain look

Tropische stormen, plensbuien terwijl de zon schijnt – het zijn bijzondere natuurverschijnselen die we alleen in de zomermaanden meemaken. Ook je make-up mag deze zomer extra kracht uitstralen. Ga daarom voor kleur! Breng met deze look een ode aan de pracht van de natuur.


Stap 1. Een mooie, egale huid is de basis. Kies de juiste kleur en textuur van foundation, zo creëer je snel en eenvoudig een natuurlijke, maar stralende look. Breng de LOOkX Silky Touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een egaal resultaat. Voor een matte finish gebruik je LOOkX compact powder.


Stap 2. Vul je wenkbrauwen licht in met de LOOkX Eyebrow pencil, het toverstafje onder de LOOkX potloden. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw. Na gebruik zullen je wenkbrauwen er strak en netjes uitzien. Let op dat je wenkbrauwen niet te zwaar aanzet.


Stap 3. Breng met de LOOkX Exclusive eyeliner Nr. 15 Purple pearl een lijntje aan op de bovenste en onderste wimperrand. Begin bij de buitenste ooghoek en zet de lijn sterk en dik aan tot 2/3 van de wimperrand, laat het lijntje naar de binnenste ooghoek toe vervagen. Blend de eyeliner vervolgens naar boven om een donkere schaduw in de buitenste ooghoek te creëren. Breng de LOOkX Exclusive Nr. 18 Nude aan op de waterlijn voor een extra frisse oogopslag. Deze waterproof eyeliner bevat verzorgende ingrediënten en speciale kleur direct voor een optimale dekking zorgen.

Dankzij de smarttouch grip zone ligt hij lekker in de hand en de zachte textuur laat zich meteen na het aanbrengen gemakkelijk blenden. Houd je meer van een strakke lijn? De punt van dit potlood houd je scherp – met behulp van een ingebouwde minislijper – voor een snelle, perfecte eyelinerlook. De kleur Purple pearl oogt minder hard dan zwart en staat daarom prachtig bij een zongebruinde huid.


Stap 4. De nieuwe LOOkX Eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd en geven een glanzende metallic finish. De formules bevatten vitamine E en bijenwas ter verzorging van de tere huid rondom de ogen. Breng LOOkX Eyeshadow Nr. 260 Summer breeze aan op het middelste gedeelte van het bewegende ooglid. Dit zorgt voor een fris en glanzend effect. Breng LOOkX Eyeshadow Nr. 261 Lilac shine aan op de buitenste en binnenste ooghoek met de LOOkX Blender blush en laat de kleuren zachtjes in elkaar verlopen. Gebruik eventueel de LOOkX Creamy eyeshadow Earth als primer, ideaal voor vrouwen bij wie oogschaduw nog weleens in de lijntjes loopt.Stap 5. Breng op de bovenste wimpers zigzaggend een laagje mascara aan. De LOOkX Mascara Ultra lash voel je, dankzij de ultralichte formule amper zitten. Hij geeft de wimpers een vitamineboost met vitamine E en C. Daarnaast krijg je na elke applicatie dikkere en vollere wimpers die voor een sterke oogopslag zorgen.Stap 6. Voor een extra beschermende zomerse blos op je wangen breng je LOOkX Velvet mineral powder aan op de jukbeenderen. Het perfecte poeder voor directe fixatie en bescherming tegen vrije radicalen. Verrijkt met honinggraad en vitamine E geeft het de huid een extra laagje bescherming en verzorging.Stap 7. Omdat alle aandacht naar de ogen gaat, houden we de lippen bij deze look zacht en vrouwelijk. Breng LOOkX Lipstick Nr. 80 Blossom rose pearl of LOOkX Lipgloss Nr. 17 Gold opal pearl aan. Deze producten bestaan voor 85% uit plantaardige oliën, waardoor je zo van je droge lippen af bent.

«Terug