Beauty Tips & Tricks by Bonito Skincare”

Drink groene thee!

Uit onderzoek is gebleken dat het drinken van groene thee een bijzonder effect heeft op ons lichaam en geest. Dagelijks drie kopjes groene thee is een gezonde keuze. Maar waarom eigenlijk?


GROENE THEE WERKT KALMEREND
Wist je dat Groene Thee uit meer dan de helft bestaat uit L-Theanine. Uit onderzoek is gebleken dat dit je hersenen kan beivloeden en dat je daardoor rustig en ontspannen wordt. Daarnaast verhoogt het je concentratievermogen. Het geeft je een gevoel van verhoogde energie en algemene rust.

GLANZEND HAAR MET GROENE THEE
Ook Groene Thee heeft een positief effect op het haar. Deze gaat door het drinken van Groene Thee meer glanzen.

Tip: Meng Groene Thee met je shampoo.
- Kook 200ml. water en laat dit 5 minuten afkoelen.
- Giet het water op 5 theelepeltjes Groene Thee blaadjes.
- Dek het mengsel af en laat het 15 minuten intrekken.
- Zeef na 15 minuten het mengsel en laat het overgebleven extract goed afkoelen.
- Meng het daarna met je bestaande shampoo, door de helft van de shampoo in een andere fles te doen en het extract te verdelen tussen beide flessen.


ONTSTEKINGSREMMEND EFFECT
Daarna werkt Groene Thee als een zeer sterke ontstekingsremmer, die bovendien je stofwisseling verhoogt. In Groene Thee zitten namelijk antioxidanten, die tot 100 keer sterker kunnen werken dan vitamine C en E.

Drie kopjes per dag is al voldoende. De energetic dream tea en de rebalancing dream tea van Cenzaa zijn beide op basis van groende thee en zijn 100 % puur biologisch.

Deze zijn verkrijgbaar bij Bonito Skincare vanaf € 7,95.


«Terug