NEW! Keep growing look

Een echte statement look: krachtige oogmake-up met een vrolijke lipkleur. Deze look vraagt om een geweldige avond uit met vriendinnen. Volg het stappenplan om deze stylish look na te maken.


Stap 1. Ook bij deze look is een mooie, egale huid de basis. Kies de juiste kleur en textuur van foundation, zo creëer je snel en eenvoudig een natuurlijke, maar stralende look. Breng de Silky touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een egaal resultaat. Voor een matte finish gebruik je LOOkX Sun protector powder duo met SPF20.


Stap 2. Naast flawless skin wordt deze look gekenmerkt door volle, maar strak geëpileerde wenkbrauwen, krachtige ogen en felle lippen. Vul je wenkbrauwen licht in met het LOOkX Eyebrow pencil, hét toverstafje onder de LOOkX potloden. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bijna elke haarkleur, voor een natuurlijke wenkbrauw. Na gebruik zullen je wenkbrauwen er strak en netjes uitzien


Stap 3. Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Earth aan als oogschaduwbasis over het gehele bewegende ooglid en verzacht richting het wenkbrauwbot. Deze waterproof, longlasting en superzachte vloeibare oogschaduw loopt niet uit in de oogplooi. Ook ideaal voor dames met verslapte of overhangende oogleden.


Stap 4. Breng LOOkX Eyeshadow Nr.121 Espresso matt aan in de arcadeboog en verzacht deze richting het wenkbrauwbot. De nieuwe LOOkX Eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd en geven een glanzende finish. De formules bevatten vitamine E en bijenwas ter verzorging van de tere huid rondom de ogen. Breng LOOkX Eyeshadow Nr.02 Secret garden pearl aan op het midden en de buitenste hoek van het bewegend ooglid. Op het eerste gedeelte van het bewegend ooglid breng je LOOkX Eyeshadow Nr.01 Honey bee pearl aan. Voor een extra frisse oogopslag kun je LOOkX Eyeshadow Nr.03 Rose petal pearl+ aanbrengen in de binnenste ooghoeken.

Stap 5. Breng met de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.12 Denimblue pearl een lijntje aan langs de bovenste wimperrand. Begin bij de buitenste ooghoek en zet de lijn strak langs de rand. Blend de eyeliner vervolgens met de LOOkX Blender brush naar boven om een donkere schaduw in de buitenste ooghoek te creëren. Breng nu de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.12 Denimblue pearl aan op de onderste waterlijn en langs de wimperrand (ook tussen de onderste wimperhaartjes). De waterproof eyeliner bevat verzorgende ingrediënten en speciale kleurpigmenten die direct voor een optimale dekking zorgen.


Stap 6. Breng op de bovenste en onderste wimpers zigzaggend een laagje mascara aan. LOOkX Ultra lash mascara trakteert de wimpers op een natuurlijke krul, veel volume, een diepzwarte kleur en is smudgeproof.


Stap 7. Geef je gezicht een prachtige gezonde blos door LOOkX Nr.04 Blush Hot pink aan te brengen met de LOOkX Powder brush op de appeltjes van de wangen.


Stap 8. De nieuwe vrolijke kleur LOOkX Lipstick Nr.102 Coral bouquet matt is prachtig bij deze look. Het product bestaat voor 85% uit natuurlijke ingrediënten, waardoor je zo van je droge lippen af bent.


Stap 9. Breng de LOOkX Glamgirl highlighter aan op de jukbeenderen voor een extra glanzende finish op je wangen. Het perfecte poeder voor directe fixatie en bescherming tegen vrije radicalen. Verrijkt met honingraad en vitamine E geeft het de huid een extra laagje bescherming en verzorging.

«Terug