NEW! In full bloom look

Topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen creëerde twee looks met de Wild Flower Collectie. Deze eerste, natuurlijke look met een roze kleur als warmtebron, is alles wat je nodig hebt op een mooie lente-/zomerdag. Volg het stappenplan om deze krachtige look na te maken.


Stap 1. De basis van deze look is een mooie, egale huid. Daardoor komen de kleuren nog intenser over. Breng de Silky touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een egaal resultaat. Voor een extra beschermende finish met SPF20 kun je LOOkX Sun protector powder duo gebruiken.


Stap 2. Gebruik voor de wenkbrauwen het LOOkX Eyebrow pencil om deze extra aan te zetten. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw. Zorg dat de lijntjes die je zet, er strak en netjes uitzien. Je wenkbrauwen mogen gezien worden, maar overdrijf niet.


Stap 3. De nieuwe LOOkX Eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd en geven een glanzende finish. De formules bevatten vitamine E en bijenwas ter verzorging van de tere huid rondom de ogen. Breng LOOkX Eyeshadow Nr.121 Espresso matt aan over het gehele bewegende ooglid en verzacht richting het wenkbrauwbot. Zet de arcadeboog wat extra aan voor meer schaduw. Breng met de LOOkX Blender brush, de LOOkX Blush Nr.04 Hot pink aan in de arcadeboog en laat alle kleuren in elkaar overlopen om de look iets te verzachten. Deze blush, die dus ook als oogschaduw te gebruiken is, werkt prachtig als warmtebron bij de ooglook. Breng LOOkX Eyeshadow Nr.121 Espresso matt ook gezamenlijk met de LOOkX Blush Nr.04 Hot pink aan langs de onderste wimperrand. Gebruik eventueel de LOOkX Creamy eyeshadow Earth als primer, ideaal voor iedereen bij wie oogschaduw nog weleens in de lijntjes loopt. Gebruik LOOkX Eyeshadow Nr.03 Rose petal pearl+ onder de wenkbrauwen, in de binnenste ooghoeken en aan het begin van het bewegend ooglid voor een prachtige glow.

Stap 4. Breng met de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.08 Chocolate matt een lijntje aan op de bovenste en onderste wimperrand. Begin bij de buitenste ooghoek en zet de lijn dicht tegen de wimperrand aan, het liefst tussen de haartjes in. Je kunt de eyeliner ook op de bovenste waterlijn aanbrengen om de wimpers voller te laten lijken. De kleur Nr.08 Chocolate matt oogt minder hard dan zwart, maar de eyeliner zou extra aangezet kunnen worden met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner. Breng LOOkX Exclusive eyeliner Nr.18 Miracle nude aan op de onderste waterlijn voor een extra frisse oogopslag. Deze waterproof eyeliners bevatten verzorgende ingrediënten en speciale kleurpigmenten die direct voor een optimale dekking zorgen.


Stap 5. Breng zigzaggend een laagje mascara aan op de bovenste en onderste wimpers. LOOkX Ultra lash mascara trakteert de wimpers op een natuurlijke krul, veel volume, een diepzwarte kleur en is smudgeproof.


Stap 6. Geef je gezicht een prachtige gezonde blos door LOOkX Blush Nr.04 Hot pink aan te brengen met de LOOkX Powder brush op de appeltjes van de wangen.


Stap 7. Bij deze look houden we de lippen zacht maar stralend. Gebruik LOOkX Lipstick Nr.18 Sweet fig pearl lichtjes als basis en breng de nieuwe LOOkX Lipgloss Nr. 27 Fierce fuchsia over de lipstick aan voor een prachtige glanzende combinatie. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten, waardoor je zo van je droge lippen af bent.
«Terug