Beauty Tips & Tricks by Bonito Skincare

Create the perfect summer look!

Creëer de Pastel Blends look. Deze bestaat uit verschillende pasteltinten en geeft je gezicht een mooie frisse uitstraling. Perfect voor een zonnige zomerdag. Stap voor stap neem ik jullie mee om te laten zien hoe je deze look thuis heel gemakkelijk creëert.

Stap 1. (Optioneel)
Breng de LOOkX Silky Touch Foundation luchtig aan met de LOOkX Foundation Brush.

Stap 2. (Optioneel)
Camoufleer imperfecties met de LOOkX Concealer. Breng ook licht wat concealer aan onder de ogen.

Stap 3.
Breng als blush de LOOkX Sun Protector Powder DUO (de lichte tint op het jukbeen, de bruine er net onder) of een beetje LOOkX Lip & Blush stick nr.04 Empire aan en vervaag deze met je vingertoppen of de LOOkX Foundation Brush.

Stap 4.
Breng de LOOkX Creamy Eyeshadow nr. CE01 Earth aan met de applicator of met de LOOkX Eyeshadow Brush. Begin op het bewegend ooglid, en vervaag van links naar rechts en richting het wenkbrauwbot. Tip daarna zacht ook een beetje in de binnenste ooghoekjes en vervaag met je vingers. Handig: als je hem twintig seconden laat drogen heb je een perfecte make-upbasis die meteen waterproof is.

Stap 5.
Breng de LOOkX Eyeshadow nr. 803 Rain Forest Mattpearl goed aan tegen de wimperrand, over het hele bewegende ooglid, tot aan de arcadeboog*. Tip: door dit deppend met je penseel in plaats van vegend te doen, is het resultaat minder vlekkerig. Breng daarna de LOOkX Special Effect Eyeshadow nr. 801 Sunrise Pearl - ook deppend - aan in de binnenste ooghoeken.
Stap 6.
Breng de LOOkX Eyeshadow nr. 802 Lila Lotus Mattpearl tegen en onder de onderste wimperrand aan met de LOOkX Blender Brush. Leg het sterkste kleuraccent in de buitenste ooghoek.

Stap 7.
Voor een dagelijkse look accentueer je de
arcadeboog* met de donkere tint van de LOOkX Sun Protector Powder DUO. Wil je je look iets uitbundiger? Doe hetzelfde met de LOOkX Eyeshadow nr. 802 Lila Lotus Mattpearl.

Stap 8.
Zet de LOOkX Exclusive Eyeliner nr. 14 Mossgreen zowel tegen de bovenste als onder wimperrand, en vervaag iets met een vingertop zodat er geen strakke lijn meer zichtbaar is.

Stap 9.
Krul je wimpers met een wimperkrultang en breng daarna een paar laagjes LOOkX Big Volume of Ultra Lash Mascara aan.

Stap 10.
Als je wilt kun je je wenkbrauwen bij en in model tekenen met de LOOkX Eyebrow Pencil.

Stap 11.
Kleur je lippen in met de limited edition LOOkX Lip & Blush Stick nr. 04 Empire en de LOOkX Lipgloss nr. 07 Champagne.

«Terug