DINNER LOOK


Stap 1: Volg stap 1 t/m 3 op van het stappenplan van de eerste look op.

Stap 2:
Gebruik als oogschaduwbasis de LOOkX Creamy eyeshadow Earth. Deze vloeibare waterproof oogschaduw zorgt er voor dat de oogschaduw niet in de oogplooien loopt.

Stap 3:
Breng de LOOkX Eyeshadow No. 908 Oyster pearl aan over het gehele ooglid met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 4:
Creëer diepte in de ooglook en breng de LOOkX Eyeshadow No. 909 Seashell pearl aan met de LOOkX Blender brush in de buitenste ooghoek. Vervaag de kleur met dezelfde kwast naar het midden van het ooglid om de oogschaduwkleuren in elkaar te laten overlopen voor een egaal resultaat.

Stap 5:
Breng de LOOkX Exclusive eyeliner No. 15 Purple pearl aan op de onderste waterlijn voor een intensere look.


Stap 6: Laat je ogen extra opvallen met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner Deep black. Deze breng je aan op de bovenste wimperrand. Stempel de eyeliner van de binnenste naar de buitenste ooghoek om precies te werk te gaan en eindig eventueel met een wing.

Stap 7:
Breng de LOOkX Mascara Ultra lash aan op de bovenste en onderste wimpers met een zigzaggende beweging om de ooglook af te maken. Breng meerdere laagjes aan voor extra veel volume en perfect gesepareerde wimpers zonder klontjes.

Stap 8:
Gebruik als highlighter de LOOkX Eyeshadow No. 908 Oyster pearl op de jukbeenderen, op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken. Gebruik de LOOkX Loose eyeshadow moonshimmer Silver in de ooghoeken voor extra glans en een frisse blik.

Stap 9:
Voor een glanzende en heldere finish op de lippen gebruik je de LOOkX Lipgloss No. 30 Macaron pearl. De lipgloss geeft optisch meer volume dankzij de parelpigmenten. Ook bevat de lipgloss verzorgende ingrediënten zoals vitamine E om de lippen zacht en soepel te houden. Je kunt er voor kiezen om de LOOkX Velvet lipliner onder de lipgloss te dragen voor een opvallende liplook.
«Terug