PARTY LOOK


Stap 1: Volg stap 1 t/m 3 op van het stappenplan van de eerste look op.

Stap 2:
Gebruik als oogschaduwbasis de LOOkX Creamy eyeshadow Earth. Deze vloeibare waterproof oogschaduw zorgt er voor dat de oogschaduw niet in de oogplooien loopt.

Stap 3:
Breng in de buitenste ooghoek de LOOkX Eyeshadow No. 909 Seashell pearl aan met de LOOkX Blender brush. Vervaag de kleur met dezelfde kwast naar het midden van het ooglid om het met de creamy eyeshadow in elkaar te laten overlopen voor een egaal resultaat.
Breng de LOOkX Eyeshadow No. 909 Seashell pearl ook aan onder de onderste wimperrand.

Stap 4:
Zet de buitenste ooghoek nog wat extra aan met de LOOkX Exclusive eyeliner No. 15 Purple pearl en vervaag met de LOOkX Blender brush. Vervaag de kleur ook in de arcadeboog. Breng de LOOkX Exclusive eyeliner No. 15 Purple pearl ook aan op de onderste waterlijn voor een intense look.


Stap 5: Gebruik de LOOkX Loose eyeshadow moonshimmer Silver op midden van het ooglid voor een ultra glanzende make-uplook.

Stap 6:
Laat je ogen extra opvallen met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner Deep black. Deze breng je aan op de bovenste wimperrand. Stempel de eyeliner van de binnenste naar de buitenste ooghoek om precies te werk te gaan en eindig eventueel met een wing.

Stap 7:
Breng de LOOkX Mascara Ultra lash aan op de bovenste en onderste wimpers met een zigzaggende beweging om de ooglook af te maken. Breng meerdere laagjes aan voor extra veel volume en perfect gesepareerde wimpers zonder klontjes.

Stap 8:
Voor een knallende, vrolijke lipkleur gebruik je de LOOkX Lipstick No. 50 Happy pink matt. Gebruik eventueel de LOOkX Lip brush om precies te werk te gaan. Liever een glanzende finish? Gebruik dan de LOOkX Lipgloss No. 30 Macaron pearl over deze lipstick heen.


«Terug