OH MY GOD! IK KRIJG RIMPELS

Ik stond laatst voor de spiegel. Met mijn 35 jaar vind ik mezelf nog hartstikke jong maar de spiegel laat zien dat er eeuwig jong uit zien ook voor mij als schoonheidsspecialiste niet helemaal haalbaar is.Mijn dagelijkse verzorging is DE basis met daarnaast de nodige aanvulling door met regelmaat mijn huid extra te verwennen. Een rijk masker, peeling of ampul. Ik sport en eet gezond. En toch zijn daar de eerste lijntjes.


Het triggert me. Ik sta met Bonito Skincare voor kwaliteit. Huidverzorging op hoog niveau. Ik wil mijn klanten ook op lange termijn een gezonde en mooie huid geven. Wat als alleen verzorgend niet voldoende is? Wat als iemand liever niet grijpt naar Botox of fillers? Als je de mooiste versie van jezelf wil blijven, wat kan ik in mijn rol als specialiste dan betekenen voor mijn klanten? Met die vragen ben ik mezelf gaan verdiepen in de ontwikkelingen binnen de markt. Er zijn zoveel producten en apparatuur die beweren de huid opzienbaar te verbeteren.


Op een vakbeurs kwam ik in aanraking met de DERMAPEN TM. Micro Needling maar dan zonder bloederige horrorbeelden en dagen met zichtbare schade aan de huid. De behandelingen met de DERMAPEN TM zijn een grote doorbraak op het gebied van huidverbetering. Fijne lijntjes en rimpels, acné, littekens, pigmentatie, huidverjonging, striae en haarverlies. De naaldcartridge glijdt als het ware over de huid en maakt daarmee duizenden kanaaltjes. Door deze kanaaltjes kunnen werkstoffen op verschillende huidlagen worden opgenomen. De reactie van ons lichaam regenereert het natuurlijke herstelproces van de huid. Meer aanmaak van collageen, elastine en herstructurering zorgen voor verjonging. Zelfs op moeilijk te bereiken gebieden toepasbaar. Na het ondergaan van een behandeling was ik overtuigd. Wat een mogelijkheden.

Natuurlijk mag je niet zomaar werken met de DERMAPEN TM. Hiervoor volgde ik een intensieve training onder de leiding van Karlijn Tempelman. Een echte vakvrouw in hart en nieren. Ik ben haar dankbaar voor haar kennis en motivatie.

Met de DERMAPEN TM kan ik Bonito naar the next level tillen. De behandelingen zijn van zeer hoge kwaliteit, evenals de producten die voor en de na de behandeling worden ingezet voor optimaal resultaat. Van huidverzorging naar huidverbetering. Resultaten op langere termijn.


Vol trots kan ik melden dat ik gecertificeerd ben en dat de eerste behandelplannen zijn gemaakt! Ik zal jullie zo snel mogelijk de eerste resultaten laten zien. Ook ben ik druk bezig met de voorbereiding van de eerste informatieavond. Dit is niet zomaar een behandeling. Je goed voorlichten is belangrijk. Een behandelplan met intervallen van enkele weken, de voorbereiding op de huid en de intensieve verzorging na de behandeling. Een traject met verbluffende resultaten.

Ik heb er zo’n zin in!


Liefs,

Sabrina
«Terug