Proefkonijn

Zoals ik al had verteld in mijn allereerste blog hebben we bij Bonito Skincare een nieuwe huidverbeterende behandeling. Of zeg maar gerust een traject. Een behandelplan op maat voor fantastische resultaten. Microneedling me DERMAPENTM.

Ik vond een korte behandeling op de vakbeurs
indrukwekkend. Spannend ook. Dit was mijn eerste kennismaking met microneedling. Het was niet echt pijnlijk en door een mooie cover up kon ik gewoon nog rondlopen op de beurs. Het resultaat was geweldig. Na de behandeling was mijn huid beter doorbloed. Er ontwikkelt zich warmte die je tot enkele dagen na de behandeling blijft voelen. De producten gaven een heerlijk frisse tinteling en worden direct in je huid opgenomen.

Ik was enthousiast en ging op onderzoek uit.
Enkele maanden. Meerdere behandelingen, verschillende needling pennen. Geen enkele behandeling of pen was te vergelijken met die eerste kennismaking. Dermapen bleek de Rolls
Royce onde de microneedling.

Ik besloot zelf proefkonijn te worden.
Sinds januari onderga ik iedere 6 weken een behandeling. Het geluid van de pen is de eerste keren wat intimiderend. Bepaalde zones zijn gevoeliger. Waar het rond de ogen tintelt voelt het op de bovenlip licht gemeen. Maar het needlen zelf duurt maar 5 minuten. Die dermaceuticals moeten toch die huid in! En geloof me, het is voor een goed doel. Iedere behandeling een stap dichter bij het gewenste resultaat. Het Haly Active 3D sculptured wordt na het
needlen op de huid aangebracht. Wat een fantastisch masker is dit. Een hydra boost en door de hoge concentratie zink een perfect herstel van de huid.

Je gebruikt thuis de speciale producten met
hoge concentratie werkstoffen en cosmeceuticals om je huid te herstellen, te voeden en te verbeteren.
Omdat ik zo enthousiast werd ben ik direct gestart met de opleiding. Ik wilde mijn lieve klanten met huidproblemen en de huid die onderhevig is aan het verouderingsproces helpen (mooi verwoord maar lees rimpels, lijntjes en grauwe gloed).

Na een intensieve opleiding van
Karlijn Tempelman ben ik sinds een aantal weken gecertificeerd om deze behandelingen uit de voeren bij Bonito Skincare. En nu alle producten geleverd zijn kunnen we aan de slag met jouw persoonlijke behandelplan.

Ik heb er zoveel zin in!
De resultaten zijn zo mooi. En als proefkonijn ga ik met de billen bloot hoor. Of ja, met mijn voorhoofd dan. Zodat je zelf kan zien wat een aantal behandelingen teweeg brengen. Maak snel een afspraak in de salon voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Liefs,

Sabrina

P.s. Foto’s zijn zonder filter en make-up gemaakt
met mijn Iphone.


«Terug