Bonito Skincare ®

Zoekt u een specialist in natuurlijke huidverbetering?
Bonito Skincare is een toonaangevende zaak op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging die gespecialiseerd is in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid. De beste behandelingen en producten zijn voor u geselecteerd. U kunt terecht voor huidverjonging, micro-dermabrasie, persoonlijk make-up advies, lichaamsbehandelingen en pedicure. Alle producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn op natuurlijke basis zodat de huid zelf gestimuleerd wordt om te gaan werken en er zichtbare huidverbetering plaatsvindt.Gratis intake gesprek?
Nieuwsgierig naar de behandelmogelijkheden voor uw huid? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek. in het intake gesprek beantwoorden wij al uw vragen en geven we een eerlijk advies over hoe we uw huid kunnen verbeteren.Afspraak maken!

20-03-2020

Stress en de huid… mind your skin!

Stress en de gevolgen voor je huid. Stress, zeker langdurige stress beïnvloed hoe jij je voelt, maar wist je dat stress ook gevolgen heeft voor je huid? Negatieve emoties zorgen ervoor dat j...


Lees meer »
 • Abonnement

  Breng je met regelmaat een bezoek voor een korte behandeling zoals harsen of epileren?

  Dan adviseren we je een abonnement aan te schaffen zodat je geniet van voordeel.
  Je betaalt eenmalig het bedrag van 10 behandelingen en krijgt de 11e behandeling gratis!

 • Kadobonnen

  Verjaardagskado of wil je iemand verwennen?

  Tevens bij kunt u bij Bonito Skincare terecht voor luxe cadeaubonnen, voor een behandeling naar keuze tegen elk gewenst bedrag.

 • DERMAPEN TM

  Microneedling met de DERMAPEN TM.

  Lees mijn persoonlijke ervaring met de geweldige behandelingen van Dermapen in mijn nieuwe blog.


Ervaringen van klanten
Charlotte
Een collega van mij raadde mij zo'n vijf jaar geleden Bonito Skincare aan. Ik zocht een schoonheids-specialiste die tijd voor je neemt en waabij je je geen 'nummer' voelt. In Sabrina van Steensel vond ik de schoonheidsspecialiste die ik zocht. Sabrina heeft niet alleen een hele mooie, frisse salon met fijne producten, de behandelingen die ze geeft zijn ook er prettig.

Acties maand maart

In de maand maart staat de oogverzorging bij Bonito Skincare in de spotlights!

Wist je dat je vanaf 25 jarige leeftijd kunt beginnen met een oogcrème? Hoe eerder je begint met een oogcrème, hoe langer het duurt voordat de fijne lijntjes rondom de ogen zichtbaar worden. Voor wie al last krijgt van de lijntjes rondom de ogen: het is nog niet te laat!

Bonito skincare heeft diverse oogcrèmes in haar assortiment en adviseert je graag welke oogcrème het beste bij jou past.
Heb je geen afspraak in de maand maart gepland staan en wil je graag gebruik maken van onderstaande acties? Geen probleem!

Reserveer een van onderstaande acties, dan staat deze bij je eerst volgende bezoek klaar.
«Terug