STRAAL OP DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN

Je trouwdag moet een van de mooiste dagen van je leven worden. Bovendien is er geen dag dat je zo vaak gefotografeerd wordt als op je bruiloft. Je wilt er dan ook alles aan doen om te zorgen dat je er perfect uitziet. Samen met de jurk en jouw bruidskapsel is de bruidmake-up een onmisbaar onderdeel van jouw bruidslook.

Bij Bonito Skincare in Knegsel zorgen we er met professionele bruidsmake-up voor dat jij op de grote dag straalt als nooit tevoren. Door goed te luisteren naar jouw wensen en jouw gezichtskenmerken te bestuderen creëren we de perfecte bruidslook.

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

PROEFSESSIE

Op de dag van je bruiloft wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom houden we vooraf, doorgaans zo’n 4 tot 8 weken voor de trouwerij, een proef make-upsessie. We raden aan om de proefsessie in te plannen nadat de bruidsjurk, de accessoires en het kapsel zijn gekozen. Zodoende kunnen we hier rekening mee houden bij het creëren van je look.

Tijdens de proefsessie luisteren we naar jouw wensen en gaan we op zoek naar de perfecte stijl. We leggen alle gebruikte middelen en technieken vast op een persoonlijke staalkaart, zodat we jouw bruidslook op de huwelijksdag zelf  perfect na kunnen maken (op locatie). Op deze manier kun je ontspannen naar je bruiloft toeleven.

TIPS VOOR THUIS

Om te stralen tijdens je bruiloft wil je niet alleen de perfecte bruidsmake-up, je wilt ook dat je huid er perfect uitziet. Tijdens de proefsessie vertellen onze schoonheidsspecialistes wat je in de weken in aanloop naar je bruiloft kunt doen om op je trouwdag een gezonde, stralende huid te hebben.

PROFESSIONELE VISAGIE

Bij Bonito Skincare ben je gegarandeerd op de juiste plek voor de mooiste bruidsmake-up. Eigenaresse Sabrina is naast huidspecialiste namelijk ook professioneel visagiste. Zodoende is zij in staat om perfect in te schatten hoe we jouw sterke kanten het beste kunnen accentueren om de perfecte bruidslook te realiseren.

MAKE-UP BRUILOFT PRIJS

MAKE-UP BRUILOFT

vanaf €210,00p.p.
  • Bruidsmake-up op locatie incl. proefmake-up

WIJ WERKEN MET TOP PRODUCTEN

Bij Bonito Skincare geloven we in natuurlijke huidverbetering. We maken geen gebruik van ingrijpende cosmetische operaties,
maar proberen het herstelvermogen van jouw huid op een natuurlijke manier te stimuleren. Dat doen we door onze kennis van huidstructuren
te combineren met de fijnste duurzame verzorgingsproducten en moderne technologieën als microdermabrasie en microneedling.

Samen met ondersteunend thuisadvies zorgt dit voor prachtige resultaten.