MICROBLADING IN VELDHOVEN

Niet iedereen is van nature gezegend met een stel perfecte, volle wenkbrauwen.

Wil jij toch prachtige wenkbrauwen die eruit springen? Dan is microblading de oplossing.

Met deze geperfectioneerde versie van de wenkbrauwtattoo creëren we bij Bonito Skincare in Veldhoven wenkbrauwen die de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht benadrukken. Geniet van volle wenkbrauwen met een natuurlijke vorm en kleur.

Heb je genoeg van het gerommel met potloodjes en borsteltjes?

AFSPRAAK MAKEN

WAT IS MICROBLADING?

Microblading is een techniek waarbij we met de hand semi-permanente make-up aanbrengen in de huid onder de wenkbrauwen. Met ultrafijne naaldjes tekenen we één voor één lijntjes in de vorm van vorm van haartjes, die we opvullen met pigment. Zo tekenen we handmatig jouw wenkbrauwen in. Doordat het tekenen van de wenkbrauwen bij microblading met de hand gedaan wordt, is het mogelijk om zeer fijne haartjes te creëren. Hierdoor is het effect zeer subtiel en natuurlijk.

VERSCHIL TUSSEN MICROBLADING EN TATOEËREN

Het grote verschil tussen tatoeëren en microblading is dat microblading met de hand gebeurt en tatoeëren met een machine. Dit zorgt ervoor dat het pigment bij microblading vlak onder de opperhuid aangebracht wordt, terwijl de inkt bij een tattoo dieper in de huid zit. Hierdoor zijn de lijntjes van een wenkbrauwtattoo vaak dikker en minder fijn dan die bij microblading. Daarnaast gebruiken we bij microblading pigment, terwijl bij een wenkbrauwtattoo gebruik wordt gemaakt van inkt. Hierdoor is een wenkbrauw tattoo “harder” en oogt deze minder natuurlijk.

HOE WERKT EEN MICROBLADING-BEHANDELING?

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we uitvoerig wat voor wenkbrauwen jij wilt. Daarbij kijken we zorgvuldig naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen en je gezicht en houden we – uiteraard – rekening met jouw persoonlijke voorkeuren.

Vervolgens maken we je wenkbrauwen goed schoon en schetsen we de wenkbrauwen op je gezicht. Hierna kunnen we beginnen met microblading: we tekenen handmatig de haarfijne krasjes in en vullen die op met pigment.

Tijdens de behandeling maken we gebruik van een speciaal serum dat bloeding en korstvorming vermindert. Na afloop van de procedure maken we de wenkbrauwen wederom goed schoon en brengen we een voedende en verzachtende lotion aan.

De eerste dagen heeft het pigment een intense kleur, die geleidelijk minder wordt. Na enkele dagen kunnen er korstjes ontstaan. Bij het loslaten van de korstjes kan het lijken of het pigment is vervaagd, maar dit komt in de dagen daarna weer terug.

Vaak is er na ongeveer anderhalve maand een nabehandeling nodig. Hierbij vullen we eventuele lichtere of vage plekjes in je wenkbrauwen op voor een optimaal resultaat.

AFSPRAAK MAKEN

HOE SNEL VERVAAGT MICROBLADING?

Microblading is geen permanente tatoeage. De ingetekende haartjes zullen geleidelijk aan vervagen. Het resultaat van microblading blijft gemiddeld 1 tot 3 jaar mooi. Pas na 1 tot 2 jaar kun je weer een nieuwe behandeling ondergaan.

VOOR WIE?

Microblading is geschikt voor iedereen die van nature geen mooie, volle of gelijke wenkbrauwen heeft. Het is een ideale manier om je wenkbrauwen meer volume te geven als je weinig haartjes hebt of als je wenkbrauwen erg licht zijn. Daarnaast is microblading een geschikte methode als je een kaal plekje of litteken in je wenkbrauwen hebt.