VOOR EEN JONGE, STRALENDE HUID

Verlang jij naar een jonge, stevige huid zonder lijntjes en rimpeltjes? Heb je genoeg van ouderdoms- en pigmentvlekken, (acne)littekens en huidbeschadigingen? Of wil je iets doen aan een droge, futloze huid? Daar is heus geen operatie voor nodig.

Microdermabrasie is een innovatie manier om op een natuurlijke wijze te zorgen voor een jonge en vitale huid en een uitstekende oplossing tegen huidveroudering en littekens. Met behulp van microkristallen kunnen we verouderingskenmerken als rimpels, lijntjes en huidbeschadigingen tot een minimum reduceren.

Wil je een frisse en egale huid?

WAT IS MICRODERMABRASIE?

Microdermabrasie is een peelingmethode, waarbij we door middel van een vacuümtechniek steriele microkristallen over je huid verspreiden. Deze microkristallen verwijderen de oude huidlaag, waardoor er een nieuwe, gezonde huidstructuur tevoorschijn komt. Bij Bonito Skincare combineren we microdermabrasie met het gebruik van de dermashaper. Dit apparaatje stimuleert het herstelvermogen van je huid, waardoor je sneller nieuwe huidcellen aanmaakt.

TEGEN WELKE HUIDPROBLEMEN?

Zodra je huid slapper wordt verschijnen er steeds meer rimpels en lijntjes in je gezicht. Daarnaast heb je gedurende je leven waarschijnlijk diverse huidbeschadigingen opgelopen en word je getekend door acnelittekens, pigmentvlekken, brandwonden of zwangerschapsstriemen. Al deze ouderdomstekenen kunnen we door middel van microdermabrasie tot een minimum terugbrengen. Daarnaast is microdermabrasie ook zeer effectief tegen acne.

MICRODERMABRASIE IS ONDER ANDERE GESCHIKT BIJ:

Rimpels en lijntjes
Pigmentvlekken
Een droge huid
Een futloze huid
Verstopte poriën
Een slappe huid
Een rokershuid
Acne littekens
Milia (gerstekorrels)
Striae en zwangerschapsstriemen
Vette huid en acne
Zonverbranding

De microdermabrasie-behandeling

Voor een microdermabrasie-behandeling is het belangrijk dat je huid schoon en vrij van make-up is. Daarom beginnen we de behandeling altijd met het reinigen van je huid.

Vervolgens verspreiden we de microkristallen over je huid door met het apparaat in gelijkmatige banen over het huidoppervlak te strijken. Het kopstuk van het apparaat zuigt de huid vacuüm en blaast daarnaast fijne microkristallen. Deze procedure heeft een schurende werking, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. De zuigende werking zorgt tegelijkertijd voor een betere doorbloeding van de huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Dit effect versterken we na afloop door het gebruik van de dermashaper. Dit apparaatje zorgt voor een hoge frequentie geluidstrillingen (die voor ons niet hoorbaar zijn). De geluidstrillingen geven de huid een micro-massage, waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt.

Hoeveel behandelingen?

Direct na de eerste sessie voelt je huid al zachter aan. Naarmate de behandelingen vorderen zullen huidbeschadigingen en rimpels steeds meer vervagen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt voor het gewenste resultaat, wisselt per persoon en de staat van je huid.

EEN GRATIS CONSULT

Wil jij een jonge en vitale huid?
Bij Bonito Skincare geloven we dat ieder lichaam en iedere huid uniek is.
We stemmen de behandeling daarom volledig af op waar jouw huid om vraagt.
Onze schoonheidsspecialisten nemen graag de tijd om jouw huid te bestuderen en je uit te leggen
met welke huidverjongingsbehandelingen we jou kunnen helpen.