NATUURLIJKE HUIDVERJONGING

Zou je willen dat je de tijd terug kon draaien om de jonge, gave huid uit je jeugd terug te krijgen? Het terugkrijgen van een egale, stralende huid is eenvoudiger dan je waarschijnlijk denkt. En dat zonder ingrijpende cosmetische operaties!

Microneedling is een honderd procent natuurlijke behandeling die het natuurlijke herstelvermogen van je huid stimuleert. Hierdoor wordt je huid gladder en mooier. Microneedling is onder andere geschikt tegen lijntjes en oppervlakkige rimpels, acnelittekens, ouderdoms- en pigmentvlekken en huidkwalen als rosacea of couperose.

Droom jij ook van een jonge, vitale huid?

WAT IS MICRONEEDLING?

Microneedling is een innovatieve huidverbeteringstechnologie waarbij we met loodrechte trillende beweging met piepkleine naaldjes microscopische gaatjes in jouw huid maken. Je ziet of voelt hier vrijwel niets van maar de microwondjes stimuleren wel het natuurlijke herstelproces van je huid. Als reactie op de microwondjes maakt je huid namelijk meer collageen aan.

Collageen is een lichaamseigen eiwit, dat zorgt voor de stevigheid en structuur van je huid. Hoe ouder je wordt, hoe minder collageen je lichaam echter uit zichzelf aanmaakt. Hierdoor krijg je last van ouderdomskenmerken als rimpels en lijntjes.

MICRONEEDLING VOORDELEN

Met microneedling kunnen we de productie van nieuw collageen verhogen. Hierdoor wordt je huid steviger en elastischer waardoor pigment- en ouderdomsvlekken, rimpels, littekens en andere huidbeschadigingen naarmate het aantal behandelingen toeneemt steeds verder zullen vervagen. Voor je het weet geniet je weer van een jonge, gladde huid.

Microneedling is onder andere toepasbaar voor het gezicht, de lippen, hals, oren, nek, borst, handen, hoofdhuid en het gebied rond de ogen.

MICRONEEDLING IS EEN GESCHIKTE BEHANDELING
TEGEN ONDER ANDERE:

Rimpels en lijntjes
Ouderdomsvlekken en pigmentatie
Vergrote poriën
Acne en acnelittekens
Huidbeschadigingen en littekens
Striae
Stretchmarks
Couperose en rosacea

WAAROM MICRONEEDLING?

Microneedling is een snelle, veilige en pijnloze behandeling tegen uiteenlopende huidproblemen. Ingrijpende cosmetische behandelingen als botox, fillers en facelifts zijn hierdoor overbodig. Microneedling is een honderd procent natuurlijke wijze om jouw huid te herstellen en te verjongen.

DERMAPEN 4™

Bij Bonito Skincare in Knegsel maken we voor onze microneedling-behandeling gebruik van de Dermapen 4™. Dit revolutionaire apparaatje is voorzien van 16 micronaalden die tot een diepte van 3 mm in je huid door kunnen dringen. De Dermapen 4™ is het enige microneedling apparaat dat een speciale littekenbehandelingsfunctie heeft.