Get the look: Frozen heat

In dit nieuwsbericht leg ik jullie uit hoe je de ‘Frozen heat’ look thuis gemakkelijk kunt creëren. Dit is een look waarbij frisse, koele tinten gecombineerd worden met warme, glanzende nudes, die doen verlangen naar de eerste ijsbloemen op de ruiten en een wandeling op je sneeuwboots.

Het stappenplan

Stap 1. (Optioneel) Breng de LOOkX Silky touch foundation of LOOkX Mat perfection foundation luchtig aan met de LOOkX Foundation brush. Camoufleer oneffenheden met de LOOkX Concealer.


Stap 2. Breng de LOOkX Natural velvet mineral powder licht aan op het hele gezicht en iets steviger op de jukbeenderen voor een gezonde teint.

Stap 3. Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Sky aan op de onderste wimperrand. Start in de binnenste ooghoek en vervaag richting de buitenste. Breng ook wat aan op de bovenste wimperrand en vervaag met een vingertop.


Stap 4. Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Earth aan met de applicator of een oogschaduwpenseel. Begin in de arcadeboog* en blend tot aan de wimperrand, waarbij je de warme tint mooi laat overlopen in de ijsblauwe Sky tint op het bewegende ooglid.

Stap 5. Breng de LOOkX Eyeshadow Nr.804 Cayenne aan op de arcadeboog en ga vanuit daar met je kwast naar beneden, via de buitenste ooghoek. Strijk door langs de onderste wimperrand om de blauwe tint iets te verzachten.


Stap 6. Accentueer de buitenste ooghoek en kleur het bewegende ooglid (tot aan de arcadeboog) in met de LOOkX Eyeshadow Nr.805 Toermalijn.

Stap 7. Krul de wimpers met een wimperkrultang en breng een paar lagen LOOkX Ultra lash of Ultra wear mascara aan.


Stap 8. (Optioneel) Omlijn de ogen met een dun lijntje LOOkX Exclusive eyeliner Nr.08 Chocolate matt.


Stap 9. Kleur de lippen in met de Lipgloss Nr.82 Purple toermalijn pearl, op basis van verzorgende en hydraterende jojoba-olie.


* Hiermee wordt de rand van het oogkasbot bedoeld


Alle produkten om de Frozen look te creëren zijn verkrijgbaar bij Bonito Skincare.
Bestel nu!
«Terug