Get the look: Power of nature

Deze week laat ik jullie zien hoe je de ‘Power of nature’ look creëert. In deze look vertaalden we de kracht van de natuur naar een al even sterke oogopslag. Creëer deze feestelijke avondlook met een LOOkX limited edition special effects oogschaduw naar keuze – groen, paars of blauw.

Het stappenplan:

Stap 1. (Optioneel) Breng de LOOkX Silky touch foundation of LOOkX Mat perfection foundation luchtig aan met de LOOkX Foundation brush. Camoufleer oneffenheden met de LOOkX Concealer.


Stap 2. Breng de LOOkX Natural velvet mineral powder licht aan op het hele gezicht en iets steviger op de jukbeenderen voor een gezonde teint.


Stap 3. Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Earth aan met de applicator of een oogschaduwpenseel. Begin op het bewegende ooglid, en vervaag van links naar rechts en richting het wenkbrauwbot. Tip daarna ook wat oogschaduw in de binnenste ooghoekjes en vervaag met een vinger. Laat twintig seconden drogen voor een perfecte make-upbasis die meteen waterproof is.


Stap 4. De basis voor je smokey eye is gelegd! Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Sky aan op de onderste wimperrand. Start in de binnenste ooghoek en vervaag richting de buitenste. Breng ook wat aan op de bovenste wimperrand en vervaag met een vingertop.


Stap 5. Nu is het de beurt aan de metallic tint in de Eyeshadow Nr.806 Woodforest (of een van de andere special effects oogschaduws). Breng aan met de LOOkX Blender brush over de Creamy eyeshadow, zowel onder als op het bewegende ooglid.


Stap 6. Neem nu de lichtgroene tint. Breng aan in de buitenste ooghoek en vervaag richting het midden.


Stap 7. Strijk je oogschaduwpenseel over alledrie de kleuren in de Eyeshadow Nr.806 Woodforest en kleur het hele bewegende ooglid in. Voor een opvallende look neem je de arcadeboog* mee. Bouw de kleurintensiteit op: hou de kleur licht en zacht aan de binnenkant en laat hem naarmate je de buitenste ooghoek nadert intenser worden.


Stap 8. Verzacht de randen van je net gecreëerde metallic smokey eye met de Eyeshadow Nr.804 Cayenne. Breng ook wat aan op het wenkbrauwbot bij wijze van highlighter.


Stap 9. Trek met de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.08 Chocolade matt een strak lijntje in de waterlijn en tegen de bovenste wimperrand. Teken eventueel de wenkbrauwen bij met het LOOkX Eyebrow pencil.


Stap 10. Krul de wimpers met een wimperkrultang en breng een paar lagen LOOkX Ultra lash mascara aan.


Stap 11. Kleur de lippen in met de LOOkX lipgloss Nr.05 Sparkle brown pearl+ op basis van verzorgende en hydraterende jojoba-olie.

* Hiermee wordt de rand van het oogkasbot bedoeld
Alle produkten om de
Power of nature look te creëren zijn verkrijgbaar bij Bonito Skincare.
Bestel nu!

«Terug