Bootcamp

Start het nieuwe jaar goed met een Beauty bootcamp Treatment! Voor we in 2016 met de behandeling starten nemen we samen de huidanalyse door. We bespreken de thuisverzorging. Is deze nog up-to-date? Daarnaast checken we de vochtbalans van de huid met het nieuwe moistcheck apparaat.

De bootcamp wordt ingezet met een ampul die met enkele bindweefsel grepen wordt in gemasseerd, dit is flinke fitness voor de huid! Vervolgens wordt het speciale vliesmasker aangebracht, tijdens het inwerken van dit masker wordt het decolleté, de nek– en schouders gemasseerd met warme oliën.

Daarna wordt de gezichtshuid gemasseerd met een tweede ampul. Na de complete behandeling meten we de vochtbalans van de huid nogmaals met het moistcheck apparaat. Zo zien we het resultaat van de behandeling en dit proberen we zo lang mogelijk vast te houden met onze up-to-date thuisverzorging!

Om de bootcamp zelf voort te zetten neem je een gedeelte van de ampul mee naar huis om deze de volgende dag onder je nachtverzorging aan te brengen.

Upgrade je behandeling met een Beauty bootcamp Treatment voor maar € 8,50!«Terug