Get the: 'Kisses from the sun' look

"Wauw, ben je net terug van vakantie? Je ziet er mooi, bruin en uitgerust uit!" "Nee hoor, ik draag de nieuwe trendmake-up van LOOkX". Deze look is een ware seizoenshit, dus pak je kwasten, volg het stappenplan en geniet van de complimenten!

Het stappenplan

Stap 1. Een mooie, zongebruinde huid toont meerdere tinten, anders oogt hij al snel te egaal en onnatuurlijk. Dit bereik je door je gezicht te 'shapen' met behulp van twee kleuren foundation en te 'stroben' met twee tinten poeder. Vervolgens breng je wat glans op het jukbeen en boven de lippen dit geeft een prachtig effect.Stap 2. Behalve door de gebruinde basis wordt deze look gekenmerkt door een combinatie van glans, geaccentueerde wenkbrauwen en volle, gekleurde lippen. Start met de wenkbrauwen. Deze mag je best iets steviger inkleuren met de LOOkX Eyebrow pencil brown.


Stap 3. Breng met de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.13 Mousegrey matt een lijntje aan op het bovenste ooglid, zo dicht mogelijk tegen de wimperrand. Vervaag dit vervolgens met een oogschaduwpenseel. Laat na het aanbrengen dertig seconden drogen en je bent veertien uur lang verzekerd van een vlekkeloos resultaat. De kleur Mousegrey matt oogt minder hard dan zwart en staat daarom mooier bij een zongebruinde huid.Stap 4. De nieuwe LOOkX Eyeshadows zijn hooggepigmenteerd en creëren een glanzende finish. Breng de LOOkX Eyeshadow Nr.811e aan op het gehele bovenste ooglid tot aan de wenkbrauw.

Stap 5. Breng zowel op de onderste als de bovenste wimpers zigzaggend een paar lagen mascara aan. De LOOkX Ultra wear mascara bezorgt wimpers een natuurlijke krul, veel volume, een diepzwarte kleur en een glanzende finish.Stap 6. Kleur je lippen in met je favoriete zomerkleur en hap af met een tissue. Kies de LOOkX Lipstick Nr.86e Sweet glace matt als je een mat effect wilt of ga voor een wat glanzender look met de LOOkX Lipstick Nr.29.Stap 7. Alle lipsticks van LOOkX zijn op crèmebasis en zorgen voor een subtiel glanzende finish (en dus voor optisch meer volume). De formule bestaat uit maar liefst 85% natuurlijke ingrediënten zoals wonderboomolie, die de lippen soepel houden en uitdrogen voorkomen. Met de LOOkX Lip brush kun je je lipstick heel precies aanbrengen en eventueel de vorm van je lippen subtiel corrigeren.
«Terug