Get the: 'Summer dream look'

Bij deze look gaat alle aandacht op de onderste wimperrand. Ja, je leest het goed! Door het accent op de onderste plaats van de bovenste wimperrand te leggen, creëer je een frisse, open blik.

Het stappenplan

Stap 1. Zorg voor een perfect egale basis met behulp van de blurtechniek.Stap 2.
Vul je wenkbrauwen licht in met de LOOkX Eyebrow pencil brown, het toverstafje onder de LOOkX potloden. Vul de wenkbrauwen eerst in door super dunne haartjes te schetsen. Borstel ze vervolgens in een schuine, opwaartse beweging in model met het speciale wenkbrauwenkammetje.


Stap 3. Breng met de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.13 Mousegrey matt zo dicht mogelijk tegen de onderste wimperrand een lijntje aan onder je oog. Vervaag dit vervolgens met een oogschaduwpenseel. Kleur daarna je waterlijn in en plaats een paar stipjes echt tussen je wimpers, zowel onder als boven. Laat het daarna dertig seconden drogen en je bent veertien uur lang verzekerd van een vlekkeloos resultaat. De kleur Mousegrey matt oogt minder hard dan zwart en staat daarom mooier bij een zongebruinde huid.Stap 4. Misschien heb je hem al ontdekt tijdens het creëren va de Sun Kissed trendlook: de gloednieuwe, zijdezachte Eyeshadow Nr. 811e. Breng eerst de LOOkX Eyeshadow Nr.8812e Wood reflexion pearl aan op de buitenste helft van het ooglid. Pak er daarna de Nr.811e goldenshine pearl bij en kleur daarmee de binnenste helft in met behulp van een LOOkX Eyeshadow brush. Strijk ook een beetje oogschaduw precies onder de wenkbrauwen voor een extra sun kissed effect.

Stap 5. Breng zowel op de onderste als de bovenste wimpers zigzaggend een paar lagen mascara aan. De LOOkX Ultra wear mascara bezorgt wimpers een natuurlijke krul, veel volume, een diepzwarte kleur en een glanzende finish.Stap 7: Breng de lipmake-up vervolgens aan via de stain' techniek. Hoe doe je dat? Breng een beetje lipstick aan op de wijsvingertop en dep de kleur luchtig op je lippen. Finish met de LOOkX Lipgloss Nr.44e Sweet milkshake Pearl. Heb je 's zomers snel last van droge lippen en velletjes? Deze lipproducten bestaan voor 85% uit plantaardige oliën, waardoor je daar zo vanaf bent.

«Terug