Seasons Bohemian summer!

Nieuw! Boek nu de droomreis naar Ibiza. Get your skin ready to be sunkissed en trakteer jezelf op een ultieme Bohemian Summer Treatment.


1. SEASONS BOHEMIAN SUMMER. Get your skin summerproof!

Beleef de Ibiza Summer Feeling met deze speciale Bohemian Summer behandeling gericht op het intensief reinigen van de huid. Laat je meevoeren naar de azuurblauwe zee en parelwitte stranden van Ibiza en verwen jezelf met een heerlijke dieptereiniging zodat je huid het maximale uit de zomer haalt!
2. SWEET IBIZA FEELING. For a healty tan and glod
Geniet van een zomerse Beachy Treatment waarbij de bescherming van de huid voorop staat! Laat je meevoeren naar het prachtige eiland Ibiza tijdens het seashell welkomstritueel en de ontspannende en harmonieuze Ibiza massage inclusief oxygen ampul.

Laat je verrassen en ervaar het oneindige gevoel van Happiness.


3. LOUNGY IBIZA FEELING. Renew- Repair - Relax.
Pamper your skin! Relax en laat de luxe werkstoffen, weldadige Ibiza geuren en texturen inwerken op je huid. De zachte, hydraterende Bohemian producten zorgen dat je huid weer in perfecte conditie is. Met de Loungy Ibiza hoofdhuidmassage en een special eye treatment voelt je ooghuid weer zacht en comfortabel aan. Het eindresultaat: een huid die straalt en glanst van gezondheid!
Maak een afspraak!
«Terug