WELGEVORMDE WENKBRAUWEN

Jouw wenkbrauwen zijn bepalend voor je uitstraling. Fraai gevormde, symmetrische wenkbrauwen die passen bij de vorm van je gezicht leggen de nadruk op jouw sterke kanten en zorgen voor een prachtige, zelfverzekerde uitdrukking.

Nu is het zelf bijwerken van je wenkbrauwen niet eenvoudig. Wie is er niet bekend met het gerommel met potloodjes en pincet voor de spiegel? Bij Bonito Skincare in Knegsel kunnen we jouw wenkbrauwen epileren en verven en deze zodoende de ideale shape en kleur schenken.

Wil jij ook wenkbrauwen met de ideale vorm?

WENKBRAUWEN LATEN EPILEREN

Het professioneel bijwerken van je wenkbrauwen is een kunst die nauw luistert. Een foutje is daarbij zo gemaakt en voor je het weet loop je rond met te dunne of ongelijke wenkbrauwen.

Onze schoonheidsspecialisten hebben de kennis en kunde in huis om jouw wenkbrauwen op professionele wijze te stylen. We geven je wenkbrauwen de vorm die past bij jouw gezicht en halen alle ongewenste haartjes, zelfs de kleinste, weg. Dit doen we met een pincet en/of hars. Dit resulteert in prachtig verzorgde symmetrische wenkbrauwen met een natuurlijke vorm.

WENKBRAUWEN DIE BIJ JOU PASSEN

Ieder gezicht heeft een andere vorm en andere kenmerken. Bij Bonito Skincare kijken we altijd zorgvuldig naar de eigenschappen van jouw gezicht en bepalen samen met jou welke stijl wenkbrauwen daar het best bij past. We nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen en voorkeuren met je te bespreken. We kunnen je wenkbrauwen ook eerst voor je intekenen, zodat je precies weet hoe zij eruit komen te zien.

WENKBRAUW TOUCH-UP

Wil je jouw wenkbrauwen niet alleen laten epileren, maar volledig laten perfectioneren. Kies dan voor een complete wenkbrauw touch-up. Hierbij verven en epileren we jouw wenkbrauwen, zodat deze er extra uitspringen en de perfecte vorm hebben.

HOE VAAK KUN JE WENKBRAUWEN EPILEREN?

Een vraag die we regelmatig krijgen, is hoe vaak je jouw wenkbrauwen moet laten epileren. Wenkbrauwen epileren moet helaas met enige regelmaat gebeuren om je wenkbrauwen op hun mooist te houden. Gezien de cyclus waarin de haartjes groeien, in een rustfase belanden en vervolgens weer uitvallen, is het om de 4 tot 6 weken bijwerken van je wenkbrauwen het meest efficiƫnt.