ONDERSCHEIDENDE WENKBRAUWEN EN WIMPERS

Wil jij wenkbrauwen en wimpers die eruit springen?
Je wenkbrauwen en wimpers definiëren voor een belangrijk deel je gezichtsuitdrukking.
Maar wat als je nu niet gezegend bent met volle, donkere wenkbrauwen of wimpers?

Bij Bonito Skincare in Veldhoven kunnen we je wenkbrauwen en wimpers op professionele wijze voor je verven.
Op die manier geven we “onzichtbare” wenkbrauwen en wimpers net dat beetje optisch volume
dat zij nodig hebben om jou te doen stralen.

Wil jij mooie donkeren wenkbrauwen en wimpers?

WIMPERS EN WENKBRAUWEN LATEN VERVEN

Door ze te laten verven kun je, ook als je van nature lichte haartjes hebt, genieten van wenkbrauwen en wimpers die prachtig vol ogen. Het bespaart je een hoop tijd en gedoe, want je hoeft ’s morgens niet meer in de weer met potloodjes en mascara. Extra tijd voor een kopje koffie of thee dus!

Het laten verven van je wenkbrauwen bij Bonito Skincare is een snelle en ontspannende behandeling. We overleggen zorgvuldig wat voor soort wenkbrauwen jij het liefst wilt en geven je advies met betrekking tot de kleur en vorm van je wenkbrauwen. Vervolgens ga je lekker liggen en zorgen wij voor het verven van je wenkbrauwen en eventueel je wimpers.

HOE LANG BLIJFT DE VERF ZITTEN?

Wenkbrauwverf blijft zo’n 4 tot 8 weken mooi. Hoe lang dit precies is, hangt af van verschillende factoren, waaronder de blootstelling aan zonlicht en het gebruik van make-up reiniger. Omdat het doel doorgaans is de wenkbrauwen extra aan te zetten door ze donkerder te maken, gebruiken we vaak donkere of zwarte verf. De donkere verf zal geleidelijk aan vervagen. Hoe donkerder de verf hoe langer dit duurt.