Wie zijn wij


Bonito skincare is opgericht door Sabrina van Steensel.
Eigenaresse van Bonito Skincare sinds 2005. Allround schoonheidsspecialiste sinds 2003.

Sabrina is naast allround huidspecialiste ook visagiste, nagelstyliste en pedicure.
Gespecialiseerd in huidverbeterings- en bindweefselmassages, micro dermabrasie en (bruids) make-up.

Sabrina is een gedreven vakvrouw met passie voor beauty en huidverbetering.
Door de jarenlange ervaring in de praktijk en het volgen van scholing, vakgerichte cursussen en congressen, heeft ze zich steeds meer weten te specialiseren en onderscheiden. 

'Met een grote passie voor het vak wil ik van elke behandeling een unieke beleving maken. De huid verbeteren en samen voor resultaat gaan.'

In de vijftien jaar dat ik nu werk als huidexpert is er veel veranderd. Zo voelen we ons tegenwoordig vaak jonger dan aan de buitenkant te zien is. Stress, hectiek, milieuvervuiling, verkeerde voeding, al deze schadelijke invloeden worden helaas weerspiegeld door onze huid. Gelukkig kunnen we hier wat aan doen! 

Bonito skincare is een groot voorstander van natuurlijke huidverbetering, in ieder geval zolang het kan. Met de nieuwste producten, ingrediënten, apparatuur en ondersteunend thuisadvies zijn prachtige resultaten te boeken!


Lotte van Gastel is naast allround schoonheidsspecialiste ook medisch pedicure en sportmasseuse. Hierdoor is haar vakkennis uitmuntend.

 

Lotte heeft een passie voor beauty, wellness en huidverbetering. Ze is er klaar voor om het beste in jou naar boven te halen.

 

Direct na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en medisch pedicure kreeg ze in het bedrijf waar ze stage liep een baan aangeboden. Na daar ruim 7 jaar gewerkt te hebben (en dus heel veel ervaring te hebben opgedaan) stopte het bedrijf.

 

Is er iets wat jij verbeterd zou willen zien aan jouw huid of voeten? Lotte geeft jou graag advies. Ook maakt zij het mogelijk dat je jouw acne behandelingen vergoed kan krijgen door de zorgverzekeraar.