Het team


Sabrina

  

Ze draait als visagiste haar hand niet om voor een prachtige (bruids)make-up. Ook voor huidverbeterende behandeling kun je bij haar terecht. Voeg daar nog de specialistische Dermapen behandelingen, bindweefselmassage , microblading en Food Lab specialist aan toe en je hebt een echte allrounder te pakken.

“Door de jarenlange ervaring in de praktijk en het volgen van scholing, vakgerichte cursussen en congressen, heb ik me steeds meer weten te specialiseren en onderscheiden. Met een grote passie voor het vak wil ik van elke behandeling een unieke beleving maken. De huid verbeteren en samen voor resultaat gaan.

In de achtien jaar dat ik nu werk als huidexpert is er veel veranderd. Stress, hectiek, milieuvervuiling, verkeerde voeding, al deze schadelijke invloeden worden helaas weerspiegeld door onze huid. Gelukkig kunnen we hier samen wat aan doen! “

Bonito skincare is een groot voorstander van natuurlijke huidverbetering, in ieder geval zolang het kan. Met de nieuwste producten, ingrediënten, apparatuur en ondersteunend thuisadvies zijn prachtige resultaten te boeken!Lotte

 

Dit is Lotte, allround schoonheidsspecialiste, medisch pedicure, masseuse en acne-specialiste. Ze verstaat haar vak als visagiste maar haar massages zijn werkelijk fantastisch! Van bamboo tot pincements, bindweefsel en sportmassage.


Ze is niet alleen de EHBO’er in de praktijk, Lotte is de rechterhand van Sabrina. Met ruim 8 jaar ervaring stapte ze hier in 2018 de praktijk binnen om bij te dragen aan de kwaliteit en service waar Bonito Skincare bekend om staat. Lotte houdt van aanpakken. Ze is sociaal, zorgzaam en een doorzetter. Haar passie is om jou te laten stralen, voor zowel de voeten als de skincare behandelingen.

Naast haar passie voor beauty, wellness en pedicure gaat Lotte in haar vrije tijd graag naar buiten wandelen met haar hond Pepje of heerlijk werken in haar eigen moestuin.


“ Iets wat je nog niet van mij wist? Mijn guilty pleasure? M&M’s hier mag je me (bijna) altijd wakker voor maken! “

Naast beauty expert is Lotte ook mama van Bram en verwacht medio april haar tweede kindje.Pleun

 

Sinds november 2020 is Pleun de nieuwe aanwinst bij Bonito Skincare. Pleun is allround pedicure en studeert door naar medisch pedicure.
Deze topper stelt zich graag aan jou voor:

Mijn naam is Pleun en ik woon in Bladel, een dorp waar ik heel mijn leven wil blijven... Dingen waar ik energie uit haal zijn de dingen die ik samen doe met mijn vrienden en familie zoals koken en vervolgens samen tafelen of een stukje wandelen in de bossen! Al valt dat in deze bijzondere tijd niet zo mee helaas. Over een ander “guilty pleasure” van mij gesproken, ik vind het heerlijk om thuis op de bank, beentjes omhoog, videoland aan en een serie te kijken, zeker in deze donkere maanden van het jaar!


Vanaf medio maart 2020 neem ik de pedicure behandelingen van Lotte over, zodat Lotte kan gaan genieten van haar zwangerschapsverlof.