Hoe het begon


Sabrina fietste tijdens haar opleiding tot schoonheidsspecialiste door Veldhoven om haar “modellen” thuis te bezoeken zodat ze kon oefenen. Oefenen totdat alle stof eigen was. Ze werkte als schoonheidsspecialiste, pedicure, masseuse en nagelstyliste in diverse salons, instituten en spa’s. Vaak met twee of drie werkgevers tegelijkertijd.

Totdat ze besloot dat ze goed genoeg was om zelf een praktijk voor uiterlijke verzorging te openen.

Bonito Skincare was een feit. De “modellen” zijn haar klanten van het eerste uur en nog steeds bezoeken zij Bonito Skincare voor een behandeling. Alle ontwikkelingen op de voet gevolgd.De droom van Sabrina,
De kracht Bonito SkincareMeer dan Mooi

Bonito betekent mooi in het Spaans. Mooi zijn is jezelf mooi voelen. Want dat straal je uit.
Daar dragen we bij Bonito Skincare graag aan bij.
We zijn een praktijk waar huidverzorging en huidverbetering centraal staat.

Onze focus ligt op die verbetering. Een betere huidconditie, huidproblematiek als acne, couperose, pigmentatie en natuurlijk veroudering. De behandelingen zijn het uitgangspunt.

Met onze individuele aanpak zorgen we voor ontspanning tijdens je behandeling. Deskundig en met een persoonlijke benadering stemmen wij onze behandelingen af op jouw huidwensen. We adviseren je niet alleen tijdens je behandeling, we helpen bij de keuze van verzorgingsproducten voor thuis zodat we samen de beste resultaten kunnen behalen. Uiterlijke verzorging zou tenslotte een routine mogen zijn. We blijven leren en innoveren om de kwaliteit te waarborgen.

We voeren de merken van DP, Cenzaa, Janssen Cosmetics, LOOkX Skincare, LOOkX Make-up, Lycon, Beauty Pillow, Peclavus en Marc Ibane.