NEW! Classic chic look

De twee grootste trends van dit moment: two-tone lippen en winged eyeliner worden gecombineerd bij deze look. Volg het stappenplan om deze klassieke statement look na te maken.


Stap 1. Ook bij deze look is een mooie, egale huid de basis. Kies de juiste kleur en textuur van foundation, zo creëer je snel en eenvoudig een natuurlijke, maar stralende look. Breng de Silky touch foundation aan

met de LOOkX Foundation brush voor een egaal resultaat. Voor een matte finish gebruik je LOOkX compact powder.


Stap 2. Vul je wenkbrauwen licht in met de LOOkX Eyebrow pencil, hét toverstafje onder de LOOkX potloden. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw. Na gebruik zullen je wenkbrauwen er strak en netjes uitzien.


Stap 3. Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Earth aan over het gehele bewegende ooglid en verzacht richting de wenkbrauwen. Zet wat extra aan in de ooghoek voor een stralende oogopslag. Deze waterproof, longlasting en superzachte vloeibare oog- schaduw loopt niet uit in de oogplooi. Ideaal voor dames met verslapte of overhangende oogleden.Stap 4. De nieuwe LOOkX Eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd en geven een glanzende metallic nish. De formules bevatten vitamine E en bijenwas ter verzorging van de tere huid rondom de ogen. Breng LOOkX Eyeshadow Nr. 907 Velvet pearl aan over het gehele bewegen- de ooglid. Zet de arcadeboog extra aan voor iets meer schaduw.

Stap 5. Gebruik de nieuwe LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner om een winged eyeliner te creëren. Deze eyeliner is voor iedereen geschikt, de speciale formule is ook zeer prettig te gebruiken voor gevoelige ogen of lenzendragers.


Een aantal tips om een strakke wing te maken:

  • Begin dun. Je kunt het lijntje altijd nog dikker maken.

  • Houd het lijntje bij je binnenste ooghoek altijd dun, het is niet mooi én onnatuurlijk als je daar heel dik begint.
  • Zorg dat de lijn, wanneer je je ogen dichthoudt, een rechte lijn is. Het is niet mooi als er hobbels in zitten.
    Een rechte lijn is wat je wil bereiken.
  • Neem de tijd. Haastig een vloeibare liner gebruiken resulteert altijd in een ramp.
  • Leun met je hand op je gezicht, dat tekent wat stabieler.


Stap 6. Breng op de bovenste wimpers zigzaggend een laagje mascara aan. LOOkX Ultra wear mascara trakteert wimpers op een natuurlijke krul, veel volume, een diepzwarte kleur en een glanzende finish. Panthenol (provitamine B5) geeft ze ondertussen de volle laag verzorging.


Stap 7. Voor een extra glanzende finish op je wangen breng je de nieuwe LOOkX Glamgirl highlighter (limited edition) aan op de jukbeenderen. Dit laat de doffe winterse huid weer stralen! Het perfecte poeder voor directe fixatie en bescherming tegen vrije radicalen. Verrijkt met honingraad en vitamine E geeft het de huid een extra laagje bescherming en verzorging.


«Terug