HUIDVERBETERING EN VERZORGING

Heb je last van een droge, gevoelige of onzuivere huid?
Of kamp je met huidproblemen als acne, couperose of rosacea? Voor een gezonde, stralende huid heeft jouw lichaam soms een beetje hulp nodig.
Bij Bonito Skincare kun je terecht voor specialistische huidverbeterende behandelingen die jouw huid de aandacht geven die zij verlangt.

Onze experts kijken daarbij altijd zorgvuldig naar waar jouw huid behoefte aan heeft.
Iedere huid is immers anders en huidproblemen kunnen diverse onderliggende oorzaken hebben.

Verdient jouw huid wat extra aandacht?

AANPAK OP MAAT

Bij Bonito Skincare staat persoonlijke aandacht voorop. Ieder mens is immers anders en jouw huid verdient een persoonlijke aanpak. Onze schoonheidsspecialisten nemen daarom uitgebreid de tijd om te onderzoeken wat het probleem is en welke huidverbeterende aanpak daar het best bij past.

Soms is een diepe gezichtsreiniging met peeling voldoende, soms maken we gebruik van innovatieve behandelingen als microneedling of microdermabrasie en soms is het nodig om een op maat gemaakt behandelschema met een combinatie van behandelwijzen op te stellen.

PERSOONLIJK INTAKE GESPREK

Heb je last van een huidaandoeningen? Of zit je simpelweg letterlijk (en figuurlijk) niet lekker in je vel? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Onze huidspecialisten nemen graag de tijd om jouw huid te bestuderen en uit te leggen welke huidverbeteringsbehandelingen jou kunnen helpen.

THUISVERZORGING

Een cruciaal onderdeel van iedere huidverbeteringsbehandeling is thuisverzorging. Bij Bonito Skincare werken we met hoogwaardige huidverbeteringsproducten. Om het gewenste resultaat te behalen is het belangrijk dat je jouw huid ook thuis blijft verzorgen met deze producten.

Daarom voorzien we je van de juiste producten om je huid tussen de behandelingen door te blijven ondersteunen. Onze schoonheidsspecialisten geven je advies op maat over hoe je deze producten het best kunt gebruiken.

BEHANDELINGEN

Acne

Acne is een van de meest veelvoorkomende en tegelijkertijd hardnekkige huidaandoeningen. Met een (combinatie van) huidverbeterende behandelingen brengen we jouw huid weer in balans. We zorgen onder andere voor een diepe reiniging van de huid waardoor ontstekingen geremd worden en de acne kalmeert. Door middel van microdermabrasie kunnen we zelfs de vervelende littekens veroorzaakt door acne vervagen.

LEES MEER>>

Couperose

Couperose, een netwerk van opgezette rode bloedvaatjes, drijft veel mensen tot wanhoop. Er bestaat immers geen medicijn voor en doet zich vooral voor op in het oog springende plekken als je wangen en hals. Met milde hydraterende crèmes kunnen we jouw huid kalmeren en met behulp van de dermapem stimuleren we het natuurlijke herstelproces, waardoor je voor je het weet van de rode vlekken verlost bent.

LEES MEER>>

Rosacea

Rosacea is een aandoening die lijkt op couperose, maar waarbij je naast de rode vlekken door verwijde bloedvaatjes ook last hebt van rode bultjes en zwellingen. Ook deze verschijnselen kunnen we behandelen met de dermapen. De dermapen maakt microscopische prikjes in je huid, waardoor het natuurlijke herstelproces wordt gestimuleerd. Na enkele behandelingen zullen de verschijnselen al minder worden en na verloop van tijd helemaal verdwijnen.

LEES MEER>>

WANNEER HUIDVERBETERING?

Huidverbetering is geschikt voor iedereen die niet tevreden is met de conditie van zijn of haar huid.
Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je kampt met een huidaandoening, maar ook als je vindt dat jouw huid er niet zo gezond en stralend uitziet als je zou willen.

PRIJSLIJST

Basis behandelingen met Cenzaa, JANSSEN COSMETICS of LOOkX Skincare.

REGULAR ROUTINE

90,00
  • Huidverbetering en ontspannen tegelijkertijd. Een perfecte combinatie die wat ons betreft regulier mag zijn.

LUXURY LIFESTYLE

100,00
  • Het paradepaard onder de behandelingen van Bonito Skincare. Laat niet alleen je huid maar ook je zintuigen verwennen. Een stralende huid, rust en ontspanning gegarandeerd.

SEASON TREAT

Vanaf 95,00
  • Jouw huid en haar behoeften zijn net zo veranderlijk als het weer. Speel eenvoudig in op de seizoenen met de SEASON TREAT. Pure verwennerij aangepast op het seizoen.

WIJ WERKEN MET TOP PRODUCTEN

Bij Bonito Skincare geloven we in natuurlijke huidverbetering. We maken geen gebruik van ingrijpende cosmetische operaties,
maar proberen het herstelvermogen van jouw huid op een natuurlijke manier te stimuleren. Dat doen we door onze kennis van huidstructuren
te combineren met de fijnste duurzame verzorgingsproducten en moderne technologieën als microdermabrasie en microneedling.

Samen met ondersteunend thuisadvies zorgt dit voor prachtige resultaten.