EVERYDAY LOOK

DE TREASURE ISLAND COLLECTIE BESTAAT UIT ZACHTE KLEUREN VOOR DROMERIGE MAKE-UP LOOKS. INTERNATIONAL MUA JOURDAN WALKER HEEFT DRIE FANTASTISCHE LOOKS GECREËERD VOOR ELK MOMENT VAN DE DAG. LOOK 1 IS PERFECT VOOR ELKE DAG, BIJVOORBEELD NAAR KANTOOR. HEB JE EEN DINNER DATE? GA DAN VOOR LOOK 2. VOOR EEN FEESTJE IS LOOK 3 UITERMATE GESCHIKT. MAAR JE KUNT NATUURLIJK OOK GEWOON KIEZEN WELKE LOOK HET BESTE BIJ JOU PAST!


Stap 1: Voor een mooie, egale basis voor jouw make-uplook start je met de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer. Deze primer zorgt er niet alleen voor dat jouw make-up de hele dag blijft zitten, ook biedt het bescherming tegen UV-straling, blue light van bijvoorbeeld smartphones, luchtvervuiling en huidveroudering. Daarna breng je de LOOkX Silky touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een perfecte, egale teint. Gebruik de LOOkX Concealer om eventuele kringen onder de ogen en oneffenheden te verbergen. Poeder het gezicht af met de LOOkX Sun protector powder voor extra bescherming tegen de zon.


Stap 2: Voor een gezonde, frisse look breng je de LOOkX Eye & blush No. 01 Flamingo matt aan op de appeltjes van de wangen met de LOOkX Powder brush.


Stap 3: Gebruik de LOOkX Eyebrow pencil om de wenkbrauwen extra aan te zetten. Met het scherpe puntje kun je superdunne haartjes ‘schetsen’. Breng de wenkbrauwen vervolgens in model met het wenkbrauwkammetje. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bij bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw.

Stap 4: Breng als basiskleur de LOOkX Eyeshadow No. 906 Naked matt aan over het gehele ooglid met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 5: Gebruik de LOOkX Blender brush om de LOOkX Eye & blush No. 01 Flamingo matt aan te brengen in de arcadeboog en in de buitenste ooghoek.


Stap 6: Breng de LOOkX Eyeshadow No. 909 Seashell pearl aan onder de onderste wimperrand met de LOOkX Eyeshadow brush.Stap 7: Maak de ooglook af met de LOOkX Mascara Ultra lash voor extreme dimensie en perfect gesepareerde wimpers. Breng het aan op zowel de bovenste als onderste wimpers met een zigzaggende beweging.


Stap 8: Gebruik de LOOkX Eyeshadow No. 908 Oyster pearl als highlighter op de jukbeenderen, op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken voor een glanzende en stralende finish van jouw make-uplook.


Stap 9: Om de lipcontour te accentueren, gebruik je de LOOkX Velvet lipliner. Vul de lippen vervolgens in. Hierdoor blijft jouw lipstick extra lang zitten. Vervolgens breng je de LOOkX Lipstick No. 105 Pink sand matt aan. Gebruik eventueel de LOOkX Lip brush om precies te werk te gaan. Liever een glanzende finish? Gebruik dan de LOOkX Lipgloss No. 30 Macaron pearl over deze lipstick heen.


«Terug