Ervaringen van klanten

Het verhaal van : Ad en Anja Habraken

Bonito Skincare is voor ons al jaren een vaste plek en dit zal zeker zo blijven. Een aanrader voor iedereen! Sabrina is een goede vakvrouw en geeft de perfecte behandeling voor mij en mijn vrouw.


Het verhaal van: Patricia van Straaten

Inmiddels ben ik een aantal jaar een zeer tevreden klant van Bonito Skincare. De reden dat ik bij Bonito terecht gekomen ben, is omdat ik erg veel last had van een onzuivere huid en kreeg dit zelf niet onder controle. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse, mijn eigen wensen en mijn budget, heeft Sabrina een behandeling op maat gemaakt. Inmiddels heb ik een mooie gezonde huid en helpt Sabrina mij dit zo te houden.

Ik ben ontzettend tevreden over haar kundigheid en de persoonlijke touch in het contact en de behandelingen. Sabrina adviseert over de verzorging van mijn huid en welke producten ik het beste kan gebruiken. Daarnaast heeft ze regelmatig leuke acties en aanbiedingen. Ook is ze erg flexibel met het inplannen van afspraken en heeft alle producten op voorraad, zodat ik nooit misgrijp. Kortom; ik ben ontzettend tevreden en blijf de komende jaren absoluut trouwe klant bij Bonito Skincare!

Het verhaal van: Charlotte van den Hombergh
Een collega van mij raadde mij zo'n vijf jaar geleden Bonito Skincare aan. Ik zocht een schoonheidsspecialiste die de tijd voor je neemt en waarbij je je geen 'nummer' voelt. In Sabrina van Steensel vond ik de schoonheidsspecialiste die ik zocht. Sabrina heeft niet alleen een hele mooie, frisse salon met fijne producten, de behandelingen die ze geeft zijn ook erg prettig. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, die Sabrina allemaal met grote deskundigheid en precisie uitvoert. Desgewenst stelt zij zelfs een behandeling voor je samen. Sabrina volgt regelmatig nieuwe cursussen/opleidingen die ze dan vervolgens tijdens de behandelingen toepast. Wat ik zelf erg prettig vind, is dat Bonito Skincare ruime openingstijden heeft en zeer flexibel is in het maken van een afspraak. Bij het begin van iedere behandeling wordt gevraagd wat je wensen zijn en of er nog bijzonderheden zijn. Sabrina houdt bij welke producten je gebruikt en denkt met je mee welke producten voor jou geschikt zijn. Hierbij houdt ze ook rekening met de tijd en moeite die je zelf in de verzorging van je huid wilt steken. Bonito heeft regelmatig nieuwe producten die je in de salon kunt uitproberen. Wel zo handig!
Het verhaal van: Marianne de Wit uit Eindhoven

Sabrina, bedankt voor de goede, zorgvuldige behandeling en hartelijk ontvangst. Iedere keer een feestje om bij jou te zijn!!


Het verhaal van: Melanie van Heijst uit Eindhoven

De combinatie van persoonlijke aandacht, persoonlijke verzorging van hoge kwaliteit en een entourage die smaakvol is, en waar iedereen zich welkom voelt is UNIEK!!


Het verhaal van: Ria Beuving uit Eindhoven

Ik kom, samen met Renske, al jaren bij Sabrina. Elke keer opnieuw is de behandeling een cadeautje en een rustpunt. Wij genieten al jaren van goede en gedegen adviezen. Wij hebben een super goed en super positief gevoel bij Bonito Skincare. Kortom: wij vinden het fijn om bij jou te komen.


Het verhaal van: Anja Verleg uit Eindhoven

Ik vind het elke maand weer fijn om hier te komen. Altijd tevreden en een lieve Sabrina.


Het verhaal van: Judith de Greef uit Eersel

Dankzij de professionele zorg van Bonito Skincare, eindelijk mijn probleemhuid onder controle, hiernaast helemaal ontspannen bij iedere behandeling. Heerlijk!


Het verhaal van: Elke Melieste Schenkelaars

Al jaren kom ik bij Bonito Skincare. Altijd goede service en helemaal happy met mijn behandelingen.


Het verhaal van: Nicole

In mijn omgeving zijn er meerdere salons, maar ik rijd graag een half uurtje om speciaal naar Bonito Skincare te gaan. In deze fijne, sfeervolle omgeving wordt vakkundig gewerkt met veel oog voor persoonlijke benadering. Met de behandeling en producten wordt er goed gekeken naar wat past bij jou als persoon en wat je fijn vindt. Je bent er in goede handen en het voelt voor mij iedere keer weer als een 'cadeautje' om daar te zijn.


Het verhaal van: Dorrie Verbeek

Ik vind het altijd heerlijk als m’n voeten gepedicuurd zijn en mooi gelakt. M’n wenkbrauwen kleuren en epileren word altijd zeer secuur gedaan. Ben zeer tevreden en altijd gezellig samen met Sabrina. Samen zoeken naar een goede dagcreme, lipstick, enz.enz. altijd goed advies.


Het verhaal van: Joyce

"Als onderneemster met een volle agenda maak ik het belangrijk om heerlijk één keer in de paar weken door Sabrina in de spreekwoordelijke 'watten' gelegd te worden.

De totale ervaring klopt met het beeld bij aankomst; een ruime nette parkeergelegenheid, een mooie, professionele, sfeervolle salon.

Het plaatje is compleet met een toegewijde onderneemster aan het roer, met een vernieuwende kijk en die, samen met haar team, altijd gaat voor het volgende level binnen haar onderneming.

Voor mij is het bijzonder werkbaar dat afspraken direct voor een jaar kunnen worden doorgepland. 

Sabrina is vriendelijk & duidelijk in haar communicatie, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt en weet goed aan te geven wat er van beide kanten nodig is om zo mooi mogelijk resultaat te creëren.

Fijn hoe ze meedenkt in de mogelijkheden voor passende relatiegeschenken. Sabrina zorgt er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. 

Van ontvangst, de intake voorafgaande aan een behandeling, de relaxte sfeer, de behandeling op zich en haar productkennis.

Daarnaast heeft Sabrina onlangs de make-up verzorgd voor een zakelijke fotoshoot, waarbij ze ook constant heeft afgestemd op mijn wensen. 

Sabrina, thanks voor je expertise"


Het verhaal van: Marleen Van Roovert

Ik ben al klant van t eerste uur, helaas vanwege de kosten ben ik er minder frequent maar zeker niet minder graag! Robin, jou ken ik nog niet, maar dat moet goed komen als je met Sabrina werkt: moet je leuk en lief zijn want oooh dat is ze!!! de behandelingen zijn niet alleen goed, maar ook gezellig!!

Het verhaal van: Rikie Verbeek

Sinds zeven jaar ben ik een zeer tevreden klant bij jou, Bonito Skincare. Ik vind het belangrijk om er mooi en verzorgd uit te zien en kijk altijd weer uit naar mijn volgende afspraak !!!!!!!


Het verhaal van: Larissa Tops uit Veldhoven

Al jaren kom ik bij Bonito Skincare en ben dan ook super tevreden over deze salon. Bonito Skincare haalt het beste in mijn uiterlijke verzorging naar voren. In overleg met Sabrina maak ik regelmatig gebruik van de micro-dermabraie behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat mijn huid weer straalt en in optimale conditie is. In combinatie met de fijne producten van Cenzaa weet Sabrina het hoogst mogelijke resultaat qua huidverzorging te behalen. Elke behandeling ervaar ik als een heerlijk momentje voor mezelf. De aankomende jaren zal ik dan ook zeker een trouwe klant van Bonito Skincare zijn!


Het verhaal van: Marleen Van Vliet-van Dinter

Fijne schoonheidssalon voor heerlijke behandelingen. Het is ideale plek voor verzorging en ontspanning.
Er wordt gewerkt met fijne producten en er wordt goed gekeken naar wat er bij jou en je huid past.
Het contact is prettig en persoonlijk. Ze zijn super professioneel, kundig
Ik ben super tevreden over Bonito Skincare en kan het iedereen aanraden om daar een van de vele behandelingen te laten doen.


Het verhaal van: Joyce van Extel

Zoek je een fijne schoonheidssalon in de buurt van Veldhoven; dan moet je bij Bonito Skincare zijn! Het is een mooie en professionele salon. Het contact is persoonlijk en de behandelingen worden vakkundig uitgevoerd. Daarnaast kun je er ook nog eens fijne producten kopen. Ga zo door dames!


Het verhaal van: Paula van der Ven

Ik ben bij Bonito gekomen jaren geleden dmv een kadobon die ik kreeg van mijn dochters. Sindsdien kom ik met regelmaat bij Sabrina.Een weldaad voor mijn gezicht en krijg een goed advies. Heerlijk om tijdens de behandeling een gezichtsmassage t krijgen. En niet onbelangrijk... Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan.


Het verhaal van: Nicole Brekelmans

In mijn omgeving zijn er meerdere salons, maar ik rijd graag een half uurtje om speciaal naar Bonito Skincare te gaan. In deze fijne, sfeervolle omgeving wordt vakkundig gewerkt met veel oog voor persoonlijke benadering. Met de behandeling en producten wordt er goed gekeken naar wat past bij jou als persoon en wat je fijn vindt. Je bent er in goede handen en het voelt voor mij iedere keer weer als een 'cadeautje' om daar te zijn.


Ron Van Roovert

Ik ben al klant van t eerste uur, helaas vanwege de kosten ben ik er minder frequent maar zeker niet minder graag! Robin, jou ken ik nog niet, maar dat moet goed komen als je met Sabrina werkt: moet je leuk en lief zijn want oooh dat is ze!!! de behandelingen zijn niet alleen goed, maar ook gezellig!!!


Het verhaal van: Karin Prinsen

Al jaaaarenlang fan. Heerlijke behandelingen en goede adviezen. Ontspanning ten top! Kan het iedereen meer dan aanbevelen!


Het verhaal van: Linda Habraken

Al jaren ben ik een zeer tevreden klant bij bonito skincare. Ik vind professionaliteit, hygiëne en natuurlijk vriendelijkheid belangrijk. En daarvoor ben je bij bonito skincare helemaal aan het juiste adres.


Het verhaal van: Lenie van den Berk

Als iemand nog een schoonheidsbehandeling nodig heeft ga dan naar Bonito Skincare!!!! Is een schoonheidssalon in Veldhoven.
Echt een aanrader !!!!